ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Θεσσαλοί Πυροσβέστες: «Εν μέσω πολέμου δεν κάνεις φιέστες και βραβεύσεις»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας κάνοντας λόγο για «φιέστες και βραβεύσεις εν μέσω πολέμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Εν μέσω πολέμου δεν κάνεις φιέστες και βραβεύσεις. Το ημερολόγιο δείχνει 6/9 και έχουμε μπροστά μας ακόμη περίπου 2 μήνες για να τελειώσει η αντιπυρική περίοδος και η φυσική και πολιτική ηγεσία αισθάνθηκε την ανάγκη να επιβραβεύσει τον εαυτό της και βρήκε στα κατάκοπα πρόσωπα από τις συνεχόμενες επιφυλακές και μετακινήσεις πολλών χιλιομέτρων καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, τους “αυθορμήτους” χειροκροτητές της δικιάς τους υπερπροσπάθεια. Τσάμπα μάγκες με τις πλάτες μας θα πούμε εμείς.

Αλήθεια κύριοι μετά τους κυνηγούς αστραπών, τους σεκιούριτι των ράλι, των περιφερομένων ανά την Ελλάδα κυνηγών καπνού (έτυχε να διανύσουμε 300 χλμ μόνο και μόνο για την ύπαρξη καπνού χωρίς ποτέ να δούμε φλόγα) το κερασάκι στην τούρτα ήταν να μας κάνετε και χειροκροτητές σας για να ικανοποιήσετε το Εγώ σας. Ούτε κουβέντα για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό, ούτε ψίθυρος για την απλήρωτη υπερεργασία και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για προσλήψεις με τα 4000 και πλέον κενά να αυξάνονται και τις υπηρεσίες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δόγματα και όνειρα θερινής νυκτός.

Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει απέναντι σ’ αυτούς που μοχθούν για την ασφάλεια των πολιτών και τη διασφάλιση του φυσικού μας πλούτου» καταλήγει.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες