Life & Style

Η Μαρία Παπαγεωργίου για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Κάποια πράγματα είναι για εμάς»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι ωστόσο κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του δημόσια. Επιθυμία άλλωστε και των δυο είναι να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας όσο περισσότερο γίνεται.

Μάλιστα, η Μαρία Παπαγεωργίου μέσω ενός Q&A που έκανε στο instagram της απάντησε για τον λόγο που επιλέγει να μην αποκαλύπτει περισσότερα πράγματα για την προσωπική της ζωή.

«Αυτή θα είναι πάντα η αγαπημένη σας ερώτηση. Αν και την έχω απαντήσει πολλές φορές, θα ξαναπώ ότι απλά δε με πολυεκφράζει αυτή η προσέγγιση. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εμάς, θέλω εδώ να με ακολουθείτε για άλλα πράγματα και επίσης τα social είναι για εμένα μια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ επαγγελματικά.

Προτιμώ να εκφράζω την αισθητική μου, τα τιπς μου, τα ταξίδια μου ή τις απόψεις μου περισσότερο από το να δείχνω τις προσωπικές μου στιγμές που σημαίνουν πολλά για εμένα και για εσάς στην ουσία τίποτα. Προτιμώ να σας δείχνω κάτι που θα σας χρησιμεύσει. Αυτό δε σημαίνει ότι κρύβομαι και ανά καιρούς όλο και κάτι σας έχω χαζοδείξει αλλά προς το παρόν με εκφράζει περισσότερο αυτή η λογική. Αν είναι κάτι σος θα το μοιραστώ πάντως».

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις