ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εορταστική εκδήλωση για την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό από την 4η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας (φωτό)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων και η 4η Δημοτική Κοινότητα στην πλατεία Ελευθερίας στην συνοικία Πυροβολικών για την απελευθέρωση της Λάρισας από τον τουρκικό ζυγό (31-8-1881).

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και απόλαυσε μια μουσικοχορευτική βραδιά που πλαισιώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Μακρυχωρίου,Μες θετταλός και πολιτιστικό σύλλογο Πυροβολικών.Η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι για τους παρευρισκόμενους.

Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Ν.Δ του Νόμου Λάρισας κ. Χαρακόπουλος Μάξιμος, ο Αντιδήμαρχος κ Καλόγηρος Κωνσταντίνος,ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ.Δεληγιάννης Δημήτριος,ο Δημοτικός σύμβουλος κ Αδαμόπουλος Θάνος,Ο πρόεδρος 4ης Δημοτικής κοινότητας κ.καρατάσιος Βασίλειος και οι σύμβουλοι της κοινότητας κ.Γρίβας Ιωάννης,κα Λιάκου Μαρία,κα Καραβαγγέλη Κατερίνα, κα Ανδρεοπούλου Θωμαή,κα Νταφούλη Ιωάννα,κα Στογιάννη Ευαγγελία,
και η κα Μπαμπουκλή Βασιλική.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες