ΛΑΡΙΣΑ

Σε Αμπελάκια και Καλοχώρι ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στα Αμπελάκια και το Καλοχώρι.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τους Μορφωτικούς Συλλόγους σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Ομίλους Αμπελακίων και Καλοχωρίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών.

Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος παρευρέθηκε πρώτα στα Αμπελάκια και έπειτα μετέβη στο Καλοχώρι.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ν. Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Τσέτσιλας.

Το Δήμαρχο Τεμπών συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τεμπών κ. Μιχάλης Λίταινας, οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, Γιώργος Σολωμός, Παναγιώτης Γκατζόγιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Ντόντος και Ζήσης Γκανάτσιος.

Από την Ε.Π.Σ. Λάρισας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Γκρίμπας, ο Ταμίας Παντελής Τσακίρης και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Έξαρχος.

Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν μουσικά λαϊκές ορχήστρες, δίνοντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να χορέψουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις