ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Αυλαία» στο θρίλερ της εξαφάνισης 28χρονου στην Καρδίτσα: Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε σε ποτάμι

Στον 28χρονο Σάκη Γκορίλα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες σε ποτάμι στην περιοχή των Φιλίων στις Σοφάδες Καρδίτσας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πρόκειται για τον 28χρονο που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην περιοχή στις 7 Αυγούστου για τον οποίο είχε βγάλει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Λίγες ώρες μετά ο πατέρας του ενημέρωσε επίσημα τις αρχές ότι ο γιος του, ο οποίος πάσχει από αυτισμό, έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διαπίστωσε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό λόγω εισροής νερού και λασπώδους υγρού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο νεκρός όταν έπεσε στο ποτάμι ήταν ζωντανός, ενώ το σώμα του δεν έφερε κακώσεις, εκδορές ή σπασμένα πλευρά, επομένως έχει αποκλειστεί το σενάριο της πτώσης στο ποτάμι.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Αθανάσιου (Σάκη) Γκορίλα, 28 ετών. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε ποτάμι, στην περιοχή της Καρδίτσας. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αθανάσιος (Σάκης) Γκορίλας εξαφανίστηκε στις 7/8/2024 και ώρα 01:30, από την περιοχή των Φιλίων στους Σοφάδες Καρδίτσας. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αθανάσιου (Σάκη) Γκορίλα την ίδια ημέρα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. Να σημειωθεί πως η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας, βρέθηκε άμεσα στον τόπο εξαφάνισης, με οχήματα έκτακτης ανάγκης, εξοπλισμό επικοινωνιών, drone και φάρμακα πρώτων βοηθειών ώστε να συνδράμει στην αναζήτηση του ενήλικα. Επιπλέον, ήταν παρόν και βοήθησαν στην αναζήτηση του ενήλικα, οι Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, Λάρισας (με σκύλο έρευνας), Τρικάλων και πλήθος συγχωριανών της οικογένειας, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό Φίλια και Μελισσοχώρι αλλά και σε διπλανά χωριά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Αθανάσιου (Σάκη) Γκορίλα που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Πηγή: documentonews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες