ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος: Επανεκκίνηση και «come back» των Μυρμιδόνων του Αχιλλέα

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι αυτή την όμορφη βραδιά, στην γιορτή του ιστορικού σωματείου του “Αχιλλέα Φαρσάλων” που είναι ταυτισμένος, εδώ και πολλές δεκαετίες, όχι μόνο με την αθλητική, αλλά και με την κοινωνική ζωή της επαρχίας των Φαρσάλων». Με αυτά τα λόγια ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος ξεκίνησε τον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Χρήστο Τσαπραΐλη στην χοροεσπερίδα του “Αχιλλέα Φαρσάλων”.

Ο Θεσσαλός πολιτικός εξέφρασε, επιπλέον, τη χαρά του «γιατί πολλοί από τους εκατοντάδες νέους που φόρεσαν την φανέλα του “Αχιλλέα” και σε ημέρες δόξης, τότε που η ομάδα βρισκόταν στην Γ´ Εθνική τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αλλά και αργότερα, είναι από αυτούς που διαπρέπουν σε όλους τους τομείς και στα κοινά. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, ο κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης είναι ένας από αυτούς που φόρεσαν την φανέλα του “Αχιλλέα Φαρσάλων”».

Επίκαιρα μηνύματα

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι «ζούμε σε περίεργους καιρούς και συνειδητοποιούμε όλοι -και ιδιαίτερα έναντι των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η νεολαία-, πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχει κανείς, πρωτίστως τα παιδιά μας, στον αθλητισμό, σε αθλητικά σωματεία. Και το κατεξοχήν μαζικό άθλημα είναι το ποδόσφαιρο, που εκφράζει ακόμη περισσότερο διαχρονικές αξίες, όπως είναι η ομαδικότητα, η συλλογικότητα, η συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων. Αυτά τα μηνύματα είναι διαχρονικά, αλλά είναι ακόμη πιο επίκαιρα στην εποχή μας και στην πολύπαθη περιοχή των Φαρσάλων, που δοκιμάστηκε πρόσφατα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, παλαιότερα του Ιανού και τώρα του Daniel. Το σημαντικό, λοιπόν, μήνυμα είναι ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Και αυτή την αξία της ομαδικότητας, της συλλογικότητας και της συνεργασίας την διδάσκει καθημερινά το ποδόσφαιρο. Την αξία του “ευ αγωνίζεσθαι” που είναι σημαντική για τα παιδιά μας. Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ την διοίκηση, τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, αλλά και όλα τα παιδιά, τους αθλητές που συμμετέχουν στον “Αχιλλέα Φαρσάλων” διαχρονικά όλες αυτές τις δεκαετίες. Και χάρηκα ιδιαίτερα αγαπητέ πρόεδρε γι’ αυτό που είπατε, ότι στην ομάδα συμμετέχουν μόνο παιδιά των Φαρσάλων, παιδιά της επαρχίας μας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί δείχνει πόση ανιδιοτέλεια χαρακτηρίζει αυτή την προσπάθεια, που αξίζει την στήριξη όλων μας. Λοιπόν, ελπίζω να υπάρχει ένα “restart” μία επανεκκίνηση, ένα “comeback” των Μυρμιδόνων στο ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία!».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων και πολλοί Φαρσαλινοί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον χαιρετισμό του Μάξιμου Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες