ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Διαμαρτυρία πλημμυροπαθών στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης για τον έναν χρόνο από τον Daniel: «Όλες οι πληγές είναι ορθάνοιχτες» (φωτό – βίντεο)

Με πάγια αιτήματα την αποζημίωση στο 100% και την αντιπλημμυρική θωράκιση των δύο οικισμών, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Πλημμυροπαθών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2024.

«Ένα χρόνο μετά όλες οι πληγές είναι ορθάνοιχτες» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τάσος Τσιαπλές, εκ μέρους της Επιτροπής. «Όσον αφορά το κομμάτι των αποζημιώσεων τα υπόγεια έχουν εξαιρεθεί παρότι είχαμε 100 χιλιάδων ευρώ αξίας πράματα ο καθένας. Από τα ισόγεια διαμερίσματα σήμερα κατοικείται το 50%, γιατί ο κόσμος δεν μπόρεσε με τα λεφτά που πήρε, 1.200 έως 6.600, να προβεί σε αποκατάσταση» συμπλήρωσε, κάνοντας αναφορά εν συνεχεία στο πρόβλημα της στατικότητας και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της ΔΥΠΑ, ο οποίος βρίσκεται εκτός λειτουργίας για δεύτερη χρονιά.

Σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής σημείωσε πως «ό,τι ακριβώς υπήρχε πριν την πλημμύρα, υπάρχει και σήμερα».

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες