ΛΑΡΙΣΑ

Λιακούλη: «Ο κ. Μητσοτάκης κυβερνάει από το 2019 και… παραπέμπει στο 2027!»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του τηλεοπτικού σταθμού Action24, με τους δημοσιογράφους Άννα Λιβαθυνού και Γιώργο Κακούση, βρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής ΛάρισαςΕυαγγελία Λιακούλη.

Ερωτηθείσα για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ και τις διαλυτικές εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η Ευαγγελία Λιακούλη σημείωσε ότι «εν αντιθέσει με το κόμμα του κ. Κασσελάκη, το ΠΑΣΟΚ πήγε συντεταγμένα στις αντίστοιχες διαδικασίες, ενώ κυρίαρχος είναι ένας πολιτικός πολιτισμός, τον οποίον όλοι με χαρά βλέπουν και διαπιστώνουν», τονίζοντας δε, πως  εκτιμά ότι “ακύμαντα” θα ολοκληρωθούν οι αρχαιρεσίες, σε λιγότερο από ένα μήνα, και μάλιστα με αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων του Κινήματος.

Παράλληλα, η βουλευτής Λάρισας επεσήμανε ότι ο πλουραλισμός των υποψηφίων, όπως και οι πολιτικές θέσεις-πλατφόρμες που έχουν αναδείξει, αποτελούν ισχυρές ενδείξεις πως η επερχόμενη εσωκομματική διαδικασία θα βάλει ακόμη ψηλότερα τον πήχη συμμετοχής, ξεπερνώντας ακόμη και τους 280.000 ψηφίσαντες των εσωκομματικών του 2021.

Σε σχέση με τις “απόψεις” που εκφράζουν διάφοροι “αναλυτές”, για την υποτιθέμενη μη-δυνατότητα του ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει ισχυρό πόλο εξουσίας απέναντι στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, η Ε. Λιακούλη υπογράμμισε πως οι απόψεις είναι καταρχήν σεβαστές, ακόμη και αναλυτών που πρόσκεινται στην κυβέρνηση και ως εκ τούτου οι απόψεις τους ελέγχονται, εκτιμώντας ωστόσο, πως ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πιστωθεί χρόνο από τους πολίτες, αμέσως μετά τη 13η Οκτωβρίου και τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, προκειμένου να “ξεδιπλώσει πλήρως το σχέδιό του για την ανάταξη, τόσο του Κινήματος, όσο και της χώρας”.

«Σε κάθε περίπτωση», πρόσθεσε η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, «είναι λυπηρό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ -η υποτιθέμενη αξιωματική αντιπολίτευση- αναλώνεται, αποσυντιθέμενος, σε ένα πλεόνασμα παραπολιτικής και όχι πολιτικής, όταν στο πεδίο της τελευταίας, ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί να κοροϊδεύει ευθέως τους πολίτες, “παραπέμποντας” σε “καλύτερες μέρες” … τα επόμενα χρόνια, ενώ ήδη κυβερνάει από το 2019!».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι μια κυβέρνηση μεγάλων “ματαιώσεων” για τους πολίτες. Το 2019 υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και απέτυχε σε όλα σχεδόν τα πεδία. Ο κ. Μητσοτάκης έμπλεος “γαλαντομίας” προχθές στη ΔΕΘ υποσχέθηκε και εξήγγειλε “έργα” για την θωράκιση της Θεσσαλίας που είχε “εξαγγείλει” το 2020, μετά τη θεομηνία του Ιανού και πολλά από αυτά δεν βρίσκονται ακόμη ούτε στο στάδιο της μελέτης. Εξαγρίωσε τους αστυνομικούς “κερνώντας τους ένα καφέ στο χέρι”, αφού αύξησε τις νυχτερινές τους αποζημιώσεις μόλις κατά δύο και κάτι ευρώ, όταν ο κλάδος αποδεδειγμένα υποαμείβεται για το τόσο πολύτιμο για την ασφάλεια των πολιτών, λειτούργημα που επιτελεί. Έδωσε “αυξήσεις” κάτω από τον πληθωρισμό στους συνταξιούχους, όταν το “πορτοφόλι” τους μαστίζεται από την ακρίβεια και την κερδοσκοπία, ενώ οι κρατικές υπηρεσίες ελέγχου της αγοράς είναι υπό διάλυση, με εμφανή την ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ. Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ έχει δύσκολο έργο μπροστά του, προκειμένου να δώσει στους πολίτες να καταλάβουν ότι διαθέτουμε και προτείνουμε ένα διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης και ανάπτυξης της χώρας, που δεν θα βασίζεται και ούτε θα επιτείνει τις ακραίες ανισότητες, όπως αυτό που υλοποιεί εδώ και 5 χρόνια ο κ. Μητσοτάκης», κατέληξε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Λιακούλη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες