ΘΕΣΣΑΛΙΑΛΑΡΙΣΑ

Αστυνομικοί της Θεσσαλίας διένειμαν ενημερωτικό υλικό κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία (φωτό)

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, 2024-2025, πρωινές ώρες σήμερα, 11-09-2024, αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας έδωσαν το παρών σε σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, όπου διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες κυκλοφοριακού περιεχομένου σε γονείς και μαθητές, κατά την προσέλευσή τους σε δημοτικά σχολεία.

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, ιδιαίτερα κατά την μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Το ενημερωτικό υλικό περιλαμβάνει οδηγίες-συμβουλές προς τους μαθητές, οι οποίες αποτυπώνονται με διασκεδαστικό τρόπο με σχέδια και χρώματα, ώστε να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια.

Παράλληλα, επισημαίνεται στους γονείς ότι για τα παιδιά, κάθε διαδρομή από το σπίτι προς στο σχολείο και αντίστροφα, αποτελεί μια σημαντική μαθησιακή εμπειρία κυκλοφοριακής αγωγής.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες