ΛΑΡΙΣΑ

Έφυγαν από τη ζωή επτά Λαρισαίοι

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Τυρνάβου η είδηση του θανάτου της 27χρονης εικαστικού Ελένης Γάτσιου, που έφυγε από τη ζωή ύστερα από σκληρή μάχη με ασθένεια. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 5.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Τύρναβο.

Κηδεύεται σήμερα ο Θεόδωρος Καφφές σε ηλικία 64 ετών, στις 4 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Φαλάνη.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 84 ετών ο Βελησσάριος Ζήσης, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στην Τερψιθέα.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο Χρήστος Νταχμίρης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 12:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάρισας (στην Π.Ε.Ο Λάρισας – Θεσσαλονίκης).

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών ο Δημήτριος Μακρυγιάννης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λεοντίτο Δήμου Αργιθέας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών η Νίκη Πιάχα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 4 μ.μ.από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στον Τύρναβο.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 94 ετών η Φωτεινή Βέργου, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στο Περιβολάκι Γρεβενών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες