ΛΑΡΙΣΑ

Επιμορφωτική ημερίδα για τα «Νέα Προγράμματα Σπουδών» στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα με θέμα »Νέα Προγράμματα Σπουδών», η οποία διοργανώθηκε από τον κ. Γιώργο Μαγγόπουλο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης 1ης θέσης Δασκάλων Λάρισας, στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024. Στην επιμορφωτική ημερίδα συμμετείχαν εκπαιδευτικοί με σκοπό την ενημέρωσή τους για τα νέα προγράμματα σπουδών και την αξιολόγηση των μαθητών.

Στην ημερίδα ομιλητές ήταν οι: Πέτρου Κώστας, Κυριζοπούλου Σοφία, Παπαδόντας Γιώργος, Κοφίδου Σοφία, Κατσιαούνης Βασίλης και Μαγγόπουλος Γιώργος.

Οι εκπαιδευτικοί που παραβρέθηκαν ανέφεραν ότι τα οφέλη της εκδήλωσης ήταν πολλαπλά καθώς βοήθησαν στην κατανόηση νέων προσεγγίσεων και τεχνικών σε σχέση με τα Νέα Προγράμματα Σπουδών και την Αξιολόγηση του μαθητή/τριας.

Η Διευθύντρια του σχολείου κα Σοφία Κυριζοπούλου ευχαρίστησε τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης κ. Μαγγόπουλο Γιώργο για την πρωτοβουλία, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, τους ομιλητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης, τόνισε την ανάγκη διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων που ενισχύουν τα εκπαιδευτικό έργο του σχολείου και φέρνουν την εκπαιδευτική κοινότητα πιο κοντά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες