ΛΑΡΙΣΑ

Γιατί καθυστερεί η δημιουργία του Open Mall στην Eλασσόνα: Eξηγήσεις από τον Δήμο ζητά ο Θ. Μπίζιος

Εξηγήσεις από τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας ζητά με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο και της παράταξης «ΑλλάΖουμε», Θανάσης Μπίζιος, με αφορμή δημοσίευμα τοπικού Μέσου Ενημέρωσης ότι «το Open Mall πήγε διακοπές» και «είναι άγνωστη ημέρα επιστροφής του».

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση, ο κ. Μπίζιος εκφράζει την μεγάλη ανησυχία που προκαλεί δημοσίευμα τοπικού Μέσου Ενημέρωσης της Ελασσόνας, το οποίο αναφέρει ότι οι εργασίες ανάπλασης της κεντρικής αγοράς της πόλης για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, διακόπηκαν λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο και είναι άγνωστο πότε θα εκκινήσουν ξανά.

Ο κ. Μπίζιος αναφέρει ότι «ένα έργο που διαφημίστηκε ως πολλά υποσχόμενο από τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας στις 2 Ιουλίου, όπου υπήρξε και αυτοψία από το δήμαρχο, Νίκο Γάτσα φαίνεται να έχει σταματήσει και τίθεται σε κίνδυνο η ολοκλήρωσή του», ενώ σημειώνει ότι χαρακτηριστικό στοιχείο είναι αν υπαρχει τροποποίηση της αρχικής μελέτης του έργου».

«Ζητούμε υπεύθυνη ενημέρωση από τον δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα, αναφορικά με την τύχη του έργου, ενώ τον καλούμε ν’ απαντήσει άμεσα στα παρακάτω ερωτήματα: Υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εργολαβία; Θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί εξαρχής; υπαρχει τροποποίηση της αρχικής μελέτης; θα έχει επιπτώσεις στην ποιότητα του έργου;

Η δημοτική Αρχή οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της και με τις ενέργειες της να στηρίξει τον εμπορικό κόσμο της περιοχής ο οποίος πλήττεται από την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς οι περιοχές, πέριξ της Αγοράς θυμίζουν «βομβαρδισμένο τοπίο» και ο κόσμος δεν έχει πρόσβαση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καταναλωτική κίνηση».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες