ΛΑΡΙΣΑ

Καπετάνος: «Θετική η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για τη συνέχιση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων της Γ’ Λυκείου στο νομό Λάρισας»

Ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, προχώρησε σε άμεση επικοινωνία με τον Υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη, αναφορικά με τη λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων της Γ’ Λυκείου στα σχολεία του Νομού Λάρισας, γεγονός που έγινε δεκτό από τον αρμόδιο υπουργό.

Στο πλαίσιο της παρέμβασής του, ο κ. Καπετάνος τόνισε τη σημασία της απρόσκοπτης λειτουργίας αυτών των τμημάτων για την εκπαιδευτική πορεία των μαθητών, ειδικά όσων προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο βουλευτής επεσήμανε στον Υπουργό την ανάγκη να διασφαλιστεί η επαρκής στήριξη των μαθητών που φοιτούν σε ολιγομελή τμήματα, ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου η διατήρηση της εκπαιδευτικής συνέχειας είναι ζωτικής σημασίας για την προετοιμασία των μαθητών της Γ’ Λυκείου.

Ο Χρήστος Καπετάνος δήλωσε σχετικά:

«Η λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων της Γ’ Λυκείου αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας για τους μαθητές και τις οικογένειές τους, ιδιαίτερα για τις περιοχές του νομού μας, οι οποίες επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία “DANIEL”.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Παιδείας που αντελήφθη άμεσα την κρισιμότητα του θέματος ειδικά για τα τμήματα της Γ΄ Λυκείου για το οποίο έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση επίλυσή του ζητήματος που ενέσκηψε.

Η υποστήριξη των μαθητών μας αποτελεί ουσιαστική επένδυση στο μέλλον τους και στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες