ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Νέκρωσαν» σήμερα τα κινητά Λαρισαίων συγκεκριμένης εταιρείας – Τα προβλήματα και ο εκνευρισμός

Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος σήμερα Τετάρτη σε αρκετούς Λαρισαίους που είναι συνδρομητές συγκεκριμένης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα της NOVA (πρώην WIND), καθώς τα κινητά τους τηλέφωνα ξαφνικά «νέκρωσαν».

Οι Λαρισαίοι χρήστες ήταν αδύνατον να κάνουν οποιαδήποτε χρήση του κινητού τους τηλεφώνου, καθώς το σήμα αγνοούταν. Κάτι που διήρκησε για κάποιες ώρες σήμερα το μεσημέρι. Τα τηλέφωνα και οι επισκέψεις στα καταστήματα της Λάρισας έπεσαν «βροχή» από τους Λαρισαίους που προσπαθούσαν να πληροφορηθούν τι ακριβώς συνέβη, διότι δεν ήταν εφικτό ούτε να δεχτούν ή να κάνουν κλήση, ούτε να στείλουν και να δεχθούν μηνύματα, ούτε καν να έχουν διαθέσιμο ιντερνέτ.

 

Όσο μάλιστα η εταιρεία δεν έδινε στους πελάτες της τις απαραίτητες διευκρινήσεις για το τι συνέβη και πότε θα επανερχόταν το σήμα, άλλο τόσο αυξάνονταν ο εκνευρισμός των Λαρισαίων συνδρομητών.

Τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε κάποιες ώρες μετά, καθώς ο κάθε συνδρομητής έπρεπε να κάνει επανεκκίνηση του κινητού του, κάτι για το οποίο όμως η ίδια η εταιρεία δεν ενημέρωσε τους πελάτες της παρά μόνο αν εκείνοι ήταν τυχεροί και είχαν έρθει σε επαφή μαζί της το μεσημέρι.

Όσο για τους υπόλοιπους, έπρεπε απλά να μαντέψουν ότι πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση για να διαπιστώσουν πως το κινητό τους λειτουργεί ξανά κανονικά…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες