ΛΑΡΙΣΑ

Παραλαβή βεβαιώσεων παρακολούθησης σεμιναρίου πρώτων βοηθειών στον Αμπελώνα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα ¨Η ΕΛΠΙΔΑ¨ και ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ ανακοινώνουν ότι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 08:30 έως 13:00 στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα ταυτόχρονα με την Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» θα γίνει η παραλαβή των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ» που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στις 14 Απριλίου 2024, καθώς επίσης και σε όσους δεν έχουν παραλάβει τις βεβαιώσεις από τα προηγούμενα σεμινάρια.

Είναι μία ευκαιρία όσοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια και δεν είναι εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, συνεισφέροντας στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα.

Η παραλαβή των Βεβαιώσεων θα γίνει από τον Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η ΑΡΩΓΗ» Αμπελώνα

Όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν για να παραλάβουν τις βεβαιώσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6932658217 κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ¨Η ΕΛΠΙΔΑ¨ και 6937287172 κ. Κουκούλης Γεώργιος Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ Αμπελώνα για να τις παραλάβουν.

Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στο τέλος Νοεμβρίου 2024 και για αυτό θα βγουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες