ΛΑΡΙΣΑ

Σε αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης (φωτό)

Στην τέλεση του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τεμπών, παραβρέθηκε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης.

Ειδικότερα, ο κ. Μανώλης μετέβη στο Δημοτικό Σχολείο Αμπελακίων και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Μακρυχωρίου, όπου ο Αγιασμός τελέστηκε από τους Ιερείς π. Βασίλειο και π. Αθανάσιος, αντίστοιχα.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά τόσο στα παιδιά, όσο και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, τονίζοντας ότι η επιστροφή στα θρανία δεν αποτελεί μόνο μια νέα αρχή για μάθηση και γνώση, αλλά και ευκαιρία για δημιουργία δεσμών φιλίας, αλληλοσεβασμού και σεβασμού των μαθητών προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο κ. Μανώλης είπε:

«Να ευχηθούμε να έχουν τα παιδιά μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και να καταλάβουν ότι αυτές οι στιγμές που ζουν είναι ανεκτίμητες γιατί εκτός από τη γνώση, χτίζουν τις φιλίες – φιλίες ζωής. Ως δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα σας. Τα προβλήματα είναι συνεχή, αλλά τα αντιμετωπίζουμε ένα προς ένα, σε συνεργασία και με τους εκπαιδευτικούς. Ευχόμαστε, λοιπόν, να υπάρχει μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Το δήμαρχο, συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Σολωμός και Νίκος Μητσογιάννης και η πρόεδρος της Δ.Κ. Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες