ΛΑΡΙΣΑ

Στον αγιασμό του σεισμόπληκτου δημοτικού σχολείου Φαλάνης η Μαρία Γαλλιού: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έμπρακτα στο πλευρό της σχολικής κοινότητας»

Στον αγιασμό, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, του δημοτικού σχολείου Φαλάνης που είχε πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου του 2021, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού.

Η κ. Γαλλιού, μετέφερε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για καλή σχολική χρονιά και υπενθύμισε το συνεχές ενδιαφέρον του για την επίλυση των δυσλειτουργιών του σχολείου και την υποστήριξη του στο αίτημα για ανέγερση νέου Διδακτηρίου.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πάντα παρούσα στην πράξη, σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα της σχολικής κοινότητας» διαβεβαίωσε η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, ενώ απευθυνόμενη στη Διευθύντρια του σχολείου Ευαγγελία Κανιά την διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα είναι διαρκώς στο πλευρό της σχολικής κοινότητας της Φαλάνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Περιφερειάρχης, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του έθεσε το ζήτημα της ομαλής λειτουργίας του σχολείου ως βασική προτεραιότητα του. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η κατασκευή των νέων τουαλετών από την Περιφέρεια, πλήρως λειτουργικές για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στην τελετή των αγιασμού παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Βλαχούλης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαλάνης Κ. Λυγούρας, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αικατερίνη Καραγιώργου, κοινοτικοί σύμβουλοι και πολλοί γονείς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες