ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον αγιασμό του Συνδέσμου Φυσικής Αγωγής Νέων «Ο Κίσσαβος» ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα του Σ.Φ.Α.Ν. «Ο Κίσσαβος» μαζί με το τμήμα της Ακαδημίας της, το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Συκουρίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας του χωριού π. Γεώργιος. Μετά το πέρας της τελετής του Αγιασμού ο π. Γεώργιος καθαγίασε τους ποδοσφαιριστές – μεγάλους και μικρούς – τον προπονητή, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., τον δήμαρχο Τεμπών και τον αντιδήμαρχο.

 

Στην τελετή εκτός των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της Διοίκησης της ομάδας, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου, καθώς οι συγγενείς και οι γονείς των ποδοσφαιριστών.

Ο π. Γεώργος, ευχήθηκε να είναι μια νικηφόρα χρονιά για το σύλλογο και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης σε δήλωσή του αναφέρει:

«Εύχομαι στους παίκτες, τους τεχνικούς και το Δ.Σ. της ομάδας μια καλή και γεμάτη επιτυχίες νέα αθλητική χρονιά. Ο Κίσσαβος δεν είναι μόνο μία ομάδα του δήμου μας, είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι». Η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, αρωγός σε όλους τους στόχους της».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες