ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου

Διενεργήθηκε συνάντηση συνεργασίας με την προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κα. Κωνσταντίνα Καλέση στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου, την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου 2024. Στην συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την υιοθεσία, τον θεσμό της αναδοχής και την επαγγελματική αναδοχή στο πλαίσιο της προσπάθειας για αποΐδρυματοποίηση.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στελεχών του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κας Σοφίας Ορφανιώτη και κας Αθανασίας Παπαναστασίου, μέσα στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης που διενεργεί το Παρατηρητήριο σε ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας και του παραρτήματος ΡΟΜΑ με την χορήγηση ερωτηματολογίων.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο +. (ΕΚΤ+).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες