ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το «χοντρό» παρασκήνιο πίσω από την καθυστέρηση ενός σημαντικού έργου…

Τελικά πέρασε το καλοκαίρι και η προσωρινή γέφυρα – ιρλανδικού τύπου – στην Αμπελιά δεν κατασκευάστηκε ακόμη, όπως είχαν δεσμευτεί οι αρμόδιοι.

Θα μπορούσε κάποιος να αποδώσει την παραπάνω εξέλιξη στα γνωστά περί «αθάνατης ελληνικής γραφειοκρατίας» αν δεν υπήρχε όμως πίσω από την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών, ένα ιδιαίτερα «χοντρό» παρασκήνιο.

Τούτο διότι όπως μαθαίνω, ενώ οι εργασίες θα ξεκινούσαν εμπρόθεσμα, βάσει των εξαγγελιών, κάποιος – κάποια ή κάποιοι, έσπευσαν να «καταγγείλουν» (!!!) ότι το έργο δεν ξεκινά με τα απολύτως νομότυπα! Προσέξτε! Με τα απολύτως νομότυπα και όχι τα νόμιμα. Με απλά ελληνικά, ενώ πολιτεία και περιφέρεια έδειξαν αντανακλαστικά και δέουσα ευελιξία, άλλοι έσπευσαν να βάλουν ένα… αψυχολόγητο «φρένο» σε ένα τόσο σημαντικό έργο. Τουλάχιστον αυτό λένε οι κακές γλώσσες. Έτσι, ενώ τα χρήματα ήταν εξασφαλισμένα εξ’ αρχής, ο εργολάβος θα εγκατασταθεί τελικά στις 13 Σεπτεμβρίου αντί για τις αρχές Αυγούστου! Ποιοι και γιατί τόσο μένος, θα το μάθουμε. Η πιάτσα στη Λάρισα είναι μικρή εξάλλου…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες