ΛΑΡΙΣΑ

Ευχές του Συλλόγου Γονέων του 12ου ΓΕΛ για τη νέα σχολική χρονιά

Πρώτο κουδούνι για το σχολικό έτος 2024-2025 χτύπησε στο 12ο ΓΕΛ Λάρισας. Ένα νέο ταξίδι γνώσεων και εμπειριών ξεκίνησε για τους μαθητές του σχολείου.

Στον καθιερωμένο αγιασμό το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκπροσώπησε η πρόεδρος κ.Αναστασίου-Τσικρικούδη Δήμητρα, η γραμματέας κ.Παυλίδου Αθηνά και η ταμίας κ.Κοκκινά Έφη. Ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός δράσεων του Συλλόγου για την μαθητική κοινότητα και η συνέχιση της θεατρικής ομάδας που συστάθηκε το 2023.

Ο Σύλλογος Γονέων εύχεται στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή στο δύσκολο αλλά και ευχάριστο ταυτόχρονα έργο που ξεκινά για όλους μας. ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στη μαθητική κοινότητα και ειδικά στους μαθητές της Γ΄Λυκείου ευχόμαστε ολόψυχα να ευοδωθούν οι κόποι τους και να επιτύχουν την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούν. Η σύμπνοια, η συνεργασία και η προσπάθεια όλων μας είναι καθοριστική για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα προς όφελος των παιδιών μας.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές που αποφοίτησαν, στις οικογένειές τους και στο Σύλλογο Διδασκόντων για τον μεγάλο αριθμό εισακτέων φέτος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με εξαιρετικές βαθμολογίες.

Το Δ.Σ. προσέφερε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς χυμούς, ευγενική χορηγία της ΚΛΙΑΦΑ την οποία και ευχαρίστησε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες