Life & Style

Ελισάβετ Σπανού: Η νέα φωτογραφία που ανέβασε με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Η Ελισάβετ Σπανού δημοσίευσε μια νέα τρυφερή φωτογραφία με πρωταγωνιστή την τεσσάρων κόρη της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν τέσσερις μήνες. Η Ελισάβετ Σπανού μετά τη γέννηση της κόρης της επιλέγει να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά, ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

Η Ελισάβετ Σπανού είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της: «Βγήκα το βράδυ από το μαιευτήριο κλαίγοντας, γιατί άφησα το παιδί πίσω. Πήγαινα κάθε μέρα στο μαιευτήριο αρκετές ώρες για να τη θηλάζω και να την παίρνω αγκαλιά. Πέρασα μια αρκετά μοναχική εγκυμοσύνη. Με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου. Δε θα μπορούσα να τα καταφέρω τις πρώτες ημέρες χωρίς τη βοήθειά της».

Η τραγουδίστρια είχε πει σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης: «Το γεγονός πως δε ζούμε μαζί με τον μπαμπά της μικρής δε σημαίνει πως δεν έχουμε και οι δυο τη γονεϊκή ιδιότητα ως προς το παιδί. Αυτό είναι σαφές, το είχα πει από την πρώτη στιγμή που είπα ότι έχουμε χωρίσει. Είμαστε γονείς της και έχουμε την επαφή που πρέπει να έχουμε».

Η Ελισάβετ Σπανού σήμερα Πέμπτη 11/9 ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία με την τεσσάρων μηνών κόρη της από την ώρα που παίζει με ένα από τα παιχνίδια της.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις