Life & Style

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά – Γέννησε η τραγουδίστρια

Ο Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καθώς σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου γεννήθηκε ο γιος τους.

Ο μικρός, που ήρθε στη ζωή νωρίς το πρωί με φυσιολογικό τοκετό που κράτησε 15 ώρες, γεννήθηκε 3.600 γραμμάρια και θα πάρει το όνομα Γεράσιμος, από τον πατέρα του τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Λιβάνης πρόσφατα είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες και είχε αποκαλύψει τι όνομα θα δώσουν στο γιο τους: «Επειδή οι φίλοι μου με πειράζανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος».

Η γνωριμία του ζευγαριού ξεκίνησε την άνοιξη του 2023, αν και εκείνοι γνωρίζονται από το 2018. Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2024. Όπως και το πρώτο ντουέτο τους «Η αγάπη αυτή» κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου από την Panik Records.

Ο Γιώργος Λιβάνης έχει αναφέρει: «Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: “Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς”. Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω».

Η Ανδρομάχη πρόσθεσε: «Θέλω ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Γιώργος ήταν τολμηρός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ευγενικό και γλυκό τρόπο. Με γοήτευσε».

Ο τραγουδιστής έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Ανδρομάχη, την οποία είδαμε μάλιστα στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Δε μας χωρίζει τίποτα».

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις