Life & Style

Η Μαρίνα Σάττι έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά στα social media μετά το περιστατικό στον Λυκαβηττό

Η γνωστή life coach Κατερίνα Σαλάκα το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι και μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο ξάφνιασε τους followers της.

Συγκεκριμένα, η life coach, η οποία έχει γίνει viral στο TikTok με τα βίντεο που μοιράζεται, δημοσίευσε αυτή τη φορά ένα βίντεο στο οποίο ξεσπά, δηλώνοντας πως δεν της επέτρεψαν την είσοδο στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι αλλά και να την πλησιάσει. Μάλιστα με την γνωστή τραγουδίστρια η Κατερίνα Σαλάκα στο παρελθόν είχε συνεργαστεί πάνω στη σκηνή.

Στη συνέχεια συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι μίλησε για το περιστατικό και εξήγησε τι συνέβη.

«Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα. Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι», είπε.

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι ωστόσο ήταν διαφορετική. Η τραγουδίστρια έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά από το Instagram, με την life coach να εξακολουθεί να την ακολουθεί.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις