Life & Style

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Ο εκκεντρικός γάμος μετά από 18 χρονιά σχέσης, η φημολογούμενη κρίση και το unfollow!

Δεν πέρασε ένας χρόνος από τον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου που είχε κάνει αίσθηση και το γνωστό ζευγάρι φαίνεται πως διανύει κρίση στον γάμο του.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει unfollow τη σύζυγό του στο Instagram ενώ έχει διαγράψει τις αναρτήσεις από τη μέρα του γάμου τους ωστόσο έχει κρατήσει μόνο μια φωτογραφία με τον γιο του.

Η κίνηση αυτή του Νίκου Κουρή ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους.

 «Είναι σε διάσταση εδώ και πέντε μήνες»

Η τελευταία πληροφορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας είναι πως το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες.

«Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση» αναφέρει δημοσίευμα της On Time.

Η πρώτη ανάρτηση της χορογράφου μετά τα δημοσιεύματα περί κρίσης

Η Ελένα Τοπαλίδου έκανε και το πρώτο της story μετά τα όσα ακούγονται για την ίδια και τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα, η ίδια αναδημοσίευσε ένα story που έκανε κάποια για την ίδια από τη μικρού μήκους ταινία “Bella” του 2020.

Η solo εμφάνιση του ηθοποιού χωρίς τη σύζυγό του

Οι δυο τους έχουν αρκετούς μήνες να κάνουν κοινή εμφάνιση, με τον ηθοποιό να δίνει το παρών τον περασμένο Ιούλιο στο Ηρώδειο μόνο με τον γιο τους, Πέτρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους που έγινε τον Δεκέμβρη, η Έλενα Τοπαλίδου ταξίδεψε στο Βερολίνο με τον γιο της, από όπου δημοσίευσε και μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν μαζί τους είχε βρεθεί ο Νίκος Κουρής.

Στα τέλη Γενάρη εμφανίστηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φαρενάιτ 451». Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί δημόσια.

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους που μετρά 18 χρόνια

Τον Ιούνιο του 2023 ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο “Στούντιο 4” ότι: «Ο βασικός πυρήνας που ενώνει δύο ανθρώπους δεν έχει αλλάξει, είναι ακριβώς το ίδιο. Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει. Αν κάποιος δεν έχει καλή ψυχή, αν κάποιος είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον του, το οποίο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο. Μου είναι εξαιρετικά αντιπαθητικό να συναντάω τέτοιους ανθρώπους. Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι».

Τον ίδιο μήνα, η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει στο “Mega Καλημέρα”: «Ο Νίκος Κουρής μου είχε δώσει ένα δαχτυλίδι κάποια στιγμή. Στην αρχή δεν μας έκαιγε τόσο. Με κόσμο δεν το θέλαμε τόσο. Μπορεί να πάμε σε μία εκκλησία καμία μέρα. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη, νoιάξιμο, έρωτας. Υπάρχουν όλα αυτά που μπορούν να οδηγήσουν σε γάμο. Αλλά δεν νομίζω ότι δεν είμαστε παντρεμένοι, εμείς έτσι νιώθουμε».

Επιπλέον, η ίδια είχε αποκαλύψει ότι έχασε ένα μωρό στον πέμπτο μήνα της κύησης. «Έχασα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το παιδί, ήταν μία κύηση που δεν πέτυχε. Ήταν έντονο γιατί ήταν και στα γενέθλια του γιου μας. Και οι δυο είμαστε με τον τρόπο μας πολύ δεμένοι με τον γιο μας» είχε πει.

Η γνωριμία

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η ηθοποιός και χορεύτρια, Έλενα Τοπαλίδου τον Μάρτιο του 2023 είχε βρεθεί καλεσμένη στο Στούντιο 4. Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τον Νίκο Κουρή ενώ χαρακτήρισε υπέρβαση το ότι έκαναν οικογένεια και είπε ότι μέχρι τότε ήταν και οι δυο τους εντελώς μόνοι.

Ο εκκεντρικός γάμος και η πιρουέτα που σχολιάστηκε

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου εξέπληξαν τους πάντες με την απόφασή τους να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο ύστερα από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού.

Οι δυο τους τελικά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου κι έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μάλιστα, μια χορευτική κίνηση (που για κάποιους θεωρήθηκε πιρουέτα) της Έλενας Τοπαλίδου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Η Έλενα Τοπαλίδου θέλησε να απαντήσει δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς την με το στιγμιότυπο από τι στιγμή που σηκώνει το πόδι της στο ιερό.

«Και τέλος… Αυτό δεν λέγεται πιρουέτα ούτε Αραμπέσκ ούτε τρία πουλάκια κάθονται. Λέγεται: ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ! Και ήταν ωραίαααααα!!!!!!!!!!!!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Άντε γιατί έχω και μαθητές !!!!!!!», έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση αυτή σήμερα ωστόσο δεν υπάρχει στον λογαριασμό της, έχει διαγραφεί.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι, με την Έλενα Τοπαλίδου να χορεύει ένα εκπληκτικό ταγκό με τον γιο της, Πέτρο. Στη συνέχεια όμως, η ηθοποιός – χορογράφος αφιέρωσε και ένα αισθησιακό τσιφτετέλι στον σύζυγό της, Νίκο Κουρή, ενώ εκείνος με τη σειρά του χόρεψε ζεϊμπέκικο για χάρη της.

Γιατί παντρεύτηκαν μετά από 18 χρόνια;

Λίγο καιρό μετά τον γάμο η Έλενα Τοπαλίδου είχε αποκαλύψει την στιγμή που ο Νίκος Κουρής της πρότεινε να παντρευτούνε: «Ξαφνικά μετά από χρόνια ανακαλύψαμε πράγματα που δεν καταλάβαινε ο ένας στον άλλον. Έτσι έγινε… Ήταν σαν να πατήσαμε μια έναρξη. Ήρθε ο Νίκος μια μέρα και μου είπε: “Έλενα έχω παραγγείλει το νυφικό σου”. Με τον γάμο βλέπω πράγματα στον Νίκο που δεν τα είχα προσέξει πριν», είχε εξομολογηθεί.

Από την άλλη ο Νίκος Κουρής μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την απόφαση να παντρευτούν μετά από τόσα χρόνια.

«Αυτό έγινε, επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως τώρα έχει νόημα να το κάνουμε, γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με έναν τρόπο που μας ευχαριστεί και τους δύο. Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων που δεν καταλαβαίνουν πώς είμαστε ερωτευμένοι ακόμα. Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη. Τους ξαφνιάσαμε όλους, αλλά πιο πολύ ξαφνιάσαμε το παιδί μας, τον Πέτρο. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία. Γιατί τότε, καταλάβαμε πως για τον Πέτρο σημαίνει κάτι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και για αυτό, το ότι είναι μεγάλος και θα το ζήσει. Ο Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία. Η Έλενα είναι ένα πλάσμα τόσο ανοιχτό και με χιούμορ» είχε πει ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής ούτε ο ηθοποιός αλλά ούτε και η χορογράφος δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί κρίσης στον γάμο τους. Ό,τι και να συμβαίνει το γνωρίζουν καλά μόνο οι ίδιοι. Ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

 

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις