ΛΑΡΙΣΑ

Συμπαράταξη Λαρισαίων: Περιμένουμε ακόμη τις απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής για την μετατροπή των συμβάσεων εργαζομένων για την καθαριότητα στα σχολεία

Σε ανακοίνωσή της η Συμπαράταξη Λαρισαίων ευχόμενη καλή σχολική χρονιά, αναφέρει τα εξής:

‘Έναρξη του νέου σχολικού έτους, μια σημαντική στιγμή για την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας.

Σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία μας, ευχόμαστε σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές  μια δημιουργική πορεία, χωρίς προβλήματα, με ουσιαστικές συνεργασίες και όμορφες στιγμές. Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα σ΄ αυτήν την πορεία για ένα σχολείο, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, στην μάχη για τα αυτονόητα. Χρέος όλων μας είναι να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο με τάξεις λειτουργικές, να ακούσουμε, να διεκδικήσουμε εφικτές λύσεις.

Περιμένουμε ακόμη τις απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής για την μετατροπή των συμβάσεων των 60 εργαζομένων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων σε πλήρους. Όπως έχουμε πει σε ανακοίνωσή μας ήδη από τον Αύγουστο, δεν είναι απλά θέμα ικανοποίησης του δίκαιου αιτήματος για πλήρη απασχόλησητων εργαζόμενων. Είναι ζήτημα επιλογής μιας οργανωμένης κοινωνίας, που βάζει προτεραιότητες και δενκάνει εκπτώσεις σε θέματα υγιεινής στα σχολεία των παιδιών μας.

Καλή σχολική χρονιά!! Καλή δύναμη!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες