ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα με θέμα «Ασφαλίσεις Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων» στο Επιμελητήριο Λάρισας

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας συνδιοργανώνει εκπαιδευτική Ημερίδα με το Επιμελητήριο Λάρισας και το ΕΙΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών) με θέμα: «Ασφαλίσεις Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων: Ανάλυση και Ανάληψη Ρίσκου, Περιπτώσεις Ζημιών & Αποζημιώσεων». την Πέμπτη 26/9/2024 και ώρα 16:00 – 20.00 στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Διονύσιος Μάτσας

Ο κ. Διονύσιος Μάτσας είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με εξειδικευμένες διδακτορικές σπουδές, επί κεφαλής της Διεύθυνσης Underwriting και Ζημιών του Κλάδου Τεχνικών Έργων της Εταιρίας HDI Global. Ο κος Μάτσας διαθέτει διεθνείς παραστάσεις, πολυετή εμπειρία και υψηλή ασφαλιστική εξειδίκευση, τεχνική και επιστημονική αρθρογραφία καθώς και συμμετοχή σε αξιοπρόσεχτα συνέδρια εξειδικευμένου ασφαλιστικού ενδιαφέροντος. Είναι τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών επί θεμάτων Ασφαλίσεων Περιουσίας, Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων, καθώς και νεοφυών καταστροφικών Κινδύνων.

Κατά την ημερίδα της Πέμπτης, 26 Σεπτεμβρίου 2024, 16:00 – 20:00, ο κ. Μάτσας θα αναπτύξει το θέμα «Ασφαλίσεις Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων: Ανάλυση και Ανάληψη Ρίσκου, Περιπτώσεις Ζημιών & Αποζημιώσεων».

Στο πλαίσιο του θέματος, θα αναπτυχθούν οι εξής ενότητες:

Ανάλυση Επικινδυνότητας, Ποσοτικοποίηση Ρίσκου & Κινδύνων
Πρόληψη κινδύνων & Περιορισμός Επιπτώσεων
Εκτίμηση Μέγιστης Πιθανής Ζημιάς
Περιπτώσεις Μελέτης Ζημιών
Ορθές Πρακτικές

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες