ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κανδύλας: «Θέλουμε να σηκώσουμε την πρώτη κούπα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού μας»

Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος και ευελπιστεί σε πολλούς τίτλους στα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, αρχής γενομένης από τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ το προσεχή Σάββατο στην Ηλιούπολη (14/09, 19:00).

Ο Πέτρος Κανδύλας έδωσε το σύνθημα ενόψει της επίσημης έναρξης των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν με τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στους Θεσσαλονικείς (14/09, 19:00), επισημαίνοντας ότι το φετινό ρόστερ των Πειραιωτών δίνει το δικαίωμα στην ομάδα για μία πολύ καλή σεζόν με πολλά τρόπαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ξεκινάει άλλη μια σεζόν και όπως είθισται τα τελευταία χρόνια έχουμε μπροστά μας το Σούπερ Καπ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου θεωρώ ότι ενισχυθήκαμε σημαντικά το καλοκαίρι και με τους παλιούς και τους καινούργιους παίκτες που ήρθαν έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που πιστεύω ότι μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε μια πολύ καλή σεζόν με πολλούς τίτλους. Αρχής γενομένης από τον τελικό του Σαββάτου, θέλουμε να σηκώσουμε την πρώτη κούπα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού μας. Τέλος να ευχηθώ μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους».//Π.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις