ΛΑΡΙΣΑ

Στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ της Λάρισας η Αλέκα Παπαρήγα: «Ο καπιταλισμός θα γίνεται όλο και αντιδραστικότερος – Λύση η ανατροπή του» (φωτό – βίντεο)

Στην «πρεμιέρα» του 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητής, στη Λάρισα, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η κα Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, για την προγραμματισμένη της ομιλία με θέμα «100 χρόνια Λένιν. Είναι σήμερα επίκαιρος ο δρόμος της επαναστατικής αλλαγής;».

«Όλοι και όλες, κομμουνιστές και κομμουνίστριες κάθε ηλικίας, οφείλουμε να κατανοούμε βαθιά μιας από τις βασικές υποχρεώσεις μας απέναντι στην εργατική τάξη, τον βιοπαλαιστή λαό, τη νεολαία, να μελετάμε σε όλη τη ζωή μας την πάντα επίκαιρη διδασκαλία του Λένιν, που απαιτεί ο καθημερινός μας αγώνας, εκτός από ηρωισμό και ανιδιοτέλεια, να ξεχωρίζει και για την ικανότητά μας, την επάρκειά μας, ώστε αυτός να κατευθύνεται στην ανατροπή του καπιταλισμού – νίκη του σοσιαλισμού» τόνισε κατά την ομιλία της, υπογραμμίζοντας εν συνεχεία πως «ο καπιταλισμός δεν εξανθρωπίζεται ούτε εξυγιαίνεται. Θα γίνεται όλο και χειρότερος, αντιδραστικότερος. Η λύση είναι η ανατροπή του»

Νωρίτερα η κα Παπαρήγα ξεναγήθηκε στο φεστιβάλ.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – οnlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες