ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υποδέχθηκε ο Δ. Κουρέτας στη Λάρισα: “Έρχεται πρόγραμμα επισκέψεων Ολυμπιονικών σε σχολεία” (φωτο – βίντεο)

Την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια του Βάδην και Ολυμπιονίκη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στην Περιφέρεια ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Μάλιστα εξ αφορμής της επίσκεψης, τόνισε ότι δρομολογείται πρόγραμμα επισκέψεων ολυμπιονικών σε σχολεία στη Θεσσαλία προκειμένου οι μαθητές να έχουν ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους Ολυμπιονίκες.

Ειδικότερα ο περιφερειάρχης σημείωσε πως: «Στο πρόσωπο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη νομίζω ότι βλέπει κανείς μια διαφορετική Ελλάδα που δεν είναι τόσο δημοφιλής. Γίνεται δημοφιλής όταν αποκτηθούν τα μετάλλια και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν τη γνωρίζει κανείς και ούτε γνωρίζει και τους κόπους και συνήθως όταν “φύγουν” τα μετάλλια, πάλι τους “ψάχνει”, οπότε αυτή την Ελλάδα οφείλουμε πάντοτε να την προσκυνούμε, είναι η Ελλάδα που μας κάνει γνωστούς στον κόσμο.

Ο κ. Κουρέτας δήλωσε πως σύντομα θα συναντήσει κι άλλους, Ολυμπιονίκες, ενώ μίλησε και για ένα πρόγραμμα επισκέψεων σε σχολεία ώστε να έρθουν οι μαθητές μικρής ηλικίας σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους. “Νομίζω ότι αυτό είναι μια προστιθέμενη αξία των Ολυμπιονικών, να έρχονται συνέχεια σε επαφή με τους νέους ανθρώπους”, πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

Από την πλευρά της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σημείωσε: «Βρίσκομαι στην Περιφέρεια για άλλη μια φορά, η πόρτα είναι ανοιχτή και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Εύχομαι η Περιφέρεια να βγάλει πολλά προγράμματα για τα σχολεία. Να γνωρίσουν οι μαθητές τους αθλητές από κοντά έτσι ώστε να υπάρχουν πρότυπα. Είναι πάρα πολλοί οι Θεσσαλοί αθλητές που είναι πρότυπα για τα παιδιά τα οποία πρέπει να βγουν από τα σπίτια τους και να μην παρακολουθούν μόνο τηλεόραση και να παίζουν video games».

Αναφορικά με βοηθάει η πολιτεία τους αθλητές, τόνισε πως: «ότι μπορεί να κάνει η πολιτεία το κάνει. Όταν δεν υπάρχει δημοφιλία υπάρχουν και προβλήματα, όταν αρχίζεις να γίνεσαι δημοφιλής τότε έρχονται όλοι κοντά σου. Εγώ έχω λάβει την αγάπη του κόσμου και αυτό είναι υπέρ αρκετό για μένα. Ένας αθλητής ξεχνάει όλη του τη ζωή και κάνει θυσίες για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς, είναι όλα βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μου».

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες