ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λάμψη Ατρομήτου μέσα στην Τρίπολη

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παίζοντας ανά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Super League, επικρατώντας στο “Θ. Κολοκοτρώνης” του Αστέρα με 2-1.

Ο αγώνας

Με το “καλημέρα” απείλησε στο παιχνίδι ο Αστέρας, αλλά η κεφαλιά του Ντελί δεν βρήκε εστία. Αντίθετα, με την πρώτη τελική του στο ματς, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, ο Μανσούρ με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να απαντήσουν στο 16′, αλλά και πάλι η προσπάθεια του Άνταμ δεν βρήκε εστία. Λίγα λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες άγγιξαν το 2-0 με τον Καρλίτος, αλλά το σουτ του πέρασε έξω από την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 23′ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της. Μετά από λάθος του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Καρλίτος, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Βεργέτη κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Ο Παλάσιος κέρδισε το πέναλτι από τον Κίνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαρτόλο, ο οποίος από τα 11 μέτρα κέρδισε τον Χουτεσιώτη.

Λάμψη Ατρομήτου μέσα στην ΤρίποληΛάμψη Ατρομήτου μέσα στην Τρίπολη
INTIME

Αποφασισμένος να ισοφαρίσει μπήκε στο παιχνίδι ο Αστέρας, ο οποίος στο 47′ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι. Ο Παλάσιος έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Χουτεσιώτης με ωραία εκτίναξη αποσόβησε τον κίνδυνο. Τρία λεπτά αργότερα ο Άλβαρες προσπάθησε να κερδίσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά και πάλι ο ίδιος είχε απάντηση με νέα ωραία απόκρουση. Στο 53′ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αυξήσουν και πάλι τον δείκτη του σκορ. Ο Καρλίτος με ωραία ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους, αλλά του σουτ του πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 80′ οι Αρκάδες απείλησαν με τον Καλτσά, με τον Χουτεσιώτη να έχει και πάλι απάντηση, απομακρύνοντας τον κίνδυνο.

ΓΚΟΛ: 42′ Μπαρτόλο (πεν.) / 6′ Μανσούρ, 23′ Καρλίτος
Κίτρινες: 83′ Ντέλι / 22′ Μιχορλ, 58′ Χουτεσιώτης, 70′ Φαν Βέερτ, 85′ Βρακάς, 90′ Κίνι
Κόκκινη: –
Δοκάρι:

Αστέρας Tρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Γκαρθία, Άλβαρεθ, Αλάγκμπε (46′ Τζανδάρης), Μούμο, Παλάσιος, Μπαρτόλο (72′ Τζίμας), Κρεσπί, Άνταμ (60′ Καλτσάς).

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (82′ Καλοσκάμης), Μπακού (83′ Βρακάς), Μίχορλ (58′ Τσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69′ Φαν Βέερτ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Λαμία – Athens Kallithea 0-0
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

16:30 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
20:30 ΟΦΗ – Άρης
20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

Δείτε τη βαθμολογία της Super League πατώντας εδώ.//Κ.

Λάμψη Ατρομήτου μέσα στην ΤρίποληΛάμψη Ατρομήτου μέσα στην Τρίπολη
INTIME

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις