ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Νεκρή 52χρονη Ελασσονίτισσα – Σώος ο 18χρονος γιος της (φωτό – βίντεο)

Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα 52 ετών σε τροχαίο στα Γιάννενα όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της που κινούταν στην Εγνατία Οδό και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου (14.9.2024) στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Τύριας στα Γιάννενα. Η οδηγός κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει στις μπάρες.

Στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της άτυχης 52χρονης επέβαινε και ο 18χρονος γιος της, ο οποίος απεγκλωβίστηκε και αυτός που τους άνδρες της Π.Υ .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του. Σημειώνεται ότι δεν διακόπηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.

Μητέρα και γιος με καταγωγή από την Ελασσόνα, ταξίδευαν για Κέρκυρα. Και οι δύο επιβαίνοντες φορούσαν ζώνη .

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Τροχαίας, το ΕΚΑΒ και 3 οχήματα της Π.Υ Ιωαννίνων.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Σε δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα και περί ώρα 09:20΄, στο 57ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 52χρονη ημεδαπή, στο οποίο επέβαινε και 18χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακολούθως σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη.

Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων”.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: elassona884.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες