ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν ανέδειξε νικητή η ματσάρα των Σερρών

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0, αλλά ο Λεβαδειακός έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και πήρε την ισοπαλία (2-2) σε ένα δραματικό ματς στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών. Με δέκα παίκτες από το 79′ οι Βοιωτοί λόγω αποβολής του Μορέιρα.

Εξαιρετικό ματς στις Σέρρες, με τέσσερα γκολ και αρκετές φάσεις, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο και να παίρνουν από έναν βαθμό με το τελικό 2-2.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το ματς ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 6′. Ο Μπετανκόρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Γκαραβέλης βγήκε, ο επιθετικός των “λιονταριών” τσίμπησε την μπάλα αλλά αστόχησε. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο 13′. O Μπάλτσι έβγαλε έξυπνη κάθετη πάσα, ο Όζμπολτ πλάσαρε από δύσκολη θέση και ο Γκουγκεσασβίλι έπεσε στη γωνιά του και έβγαλε σε κόρνερ. Τα “λιοντάρια” άνοιξαν το σκορ με απίθανο γκολ στο 27′. Ο Τομάς έβγαλε την μπαλιά, ο Σαλαζάρ πάτησε περιοχή, πήγε στο ένας με έναν με τον Τσάπρα και με εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ! Στο 31′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά. Ο Τομάς δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής, ο Γκαραβέλης έπεσε στη γωνιά του και μάζεψε την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 34′. Μετά από γέμισμα του Ζίνι, ο Τσάπρας έγινε αποδέκτης της μπάλας, απέφυγε ωραία έναν αντίπαλο και έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα. Στη συνέχεια της φάσης ο Τσοκάι πήρε το ριμπάουντ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Πανσερραϊκός πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με δύο γκολ μπροστά! Φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού, ο Φαρές δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, η άμυνα των φιλοξενούμενων απομάκρυνε πάνω στον Τομάς. Ο Ουρουγουανός πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έκανε παράλληλο γύρισμα με την εστία και ο Τσοκάι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Δεν ανέδειξε νικητή η ματσάρα των ΣερρώνΔεν ανέδειξε νικητή η ματσάρα των Σερρών
(INTIME)

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 48′ ο Γκουγκεσασβίλι απέκρουσε σε δεύτερο χρόνο την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βήχου. Οι Βοιωτοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 56′ μείωσαν σε 2-1. Ο Τσάπρας έδωσε την μπάλα στον Πεντρόσο μέσα στην περιοχή, αυτός τη γύρισε ωραία και ο Μπάλτσι από κοντά σκόραρε. Στο 59′ ο Μπάλτσι απείλησε ξανά, αλλά αυτή τη φορά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. Ο Στάικος δοκίμασε την τύχη του από μακριά στο 71′, αλλά δεν ανησύχησε τον Γκαραβέλη. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο Πανσερραϊκός έκανε ολέθριο λάθος στην άμυνα με τον Λιάσο, οι φιλοξενούμενοι αντάλλαξαν ψύχραιμα την μπάλα στην περιοχή και ο Ρομό με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Ο Τσίνο Μορέιρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79′ για χέρι στη μεσαία γραμμή, με τους Βοιωτούς να μένουν με δέκα παίκτες. Σέντρα του Κάσου από τα δεξιά στο 81′, ο Ζίνι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκουγκεσασβίλι μάζεψε την μπάλα. Ο Ζίνι έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 90′, πάτησε περιοχή μετά από ντρίμπλα αλλά ο Μπέργκστρεμ τον σταμάτησε λίγο πριν εκτελέσει. Στο 90+3′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να φέρουν τούμπα το ματς! Ο Κωστή έφυγε στην αντεπίθεση, διένυσε πολλά μέτρα με την μπάλα μέχρι την περιοχή, είχε και την επιλογή του Γιαννιώτα, αλλά προτίμησε να σουτάρει, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΓΚΟΛ: 27′ Σαλαζάρ, 44′ Τσοκάι (αυτ.) / 56′ Μπάλτσι, 75′ Ρομό
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24′ Τομάς, 38′ Φαρές, 46′ Στάικος, 64′ Κουτσογούλας, 65′ Ντέλετιτς / 16′ Τσοκάι, 18′ Γιοκέ, 66′ Μορέιρα, 66′ Ντέιβιντσον
ΚΟΚΚΙΝΗ: – / 79′ Μορέιρα
ΔΟΚΑΡΙ: – / –

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης, Κουτσογούλας (83′ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Φαρές (63′ Ντέιβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (63′ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72′ Γκίγκιτς).

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (75′ Γιαννιώτας), Λιάγκας, Βήχος, Μορέιρα, Τσοκάι (75′ Κωστή), Πεντρόσο (75′ Κάσσος), Μπάλτσι, Γιοκέ (31′ Ζίνι), Όζμπολτ (63′ Ρομό).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Λαμία – Athens Kallithea 0-0
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2
18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
20:30 ΟΦΗ – Άρης
20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Λ.

Δεν ανέδειξε νικητή η ματσάρα των ΣερρώνΔεν ανέδειξε νικητή η ματσάρα των Σερρών
(EUROKINISSI)

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις