ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εφιαλτικό ρεκόρ για Φαν Πέρσι

Η Χέρενφεν του Ρόμπιν φαν Πέρσι γνώρισε την συντριβή με 9-1 από την Άλκμααρ, που είναι και η χειρότερη ήττα στην ιστορία της ολλανδικής ομάδας.

Η ζωή του Φαν Πέρσι ως προπονητής πρώτης ομάδας είναι μέτρια μέχρι στιγμής, καθώς η ομάδα του ξεκίνησε τη σεζόν με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου (14/9), τα πράγματα πήραν μια τροπή προς το χειρότερο, καθώς ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -που έπαιξε υπό τις οδηγίες των Αρσέν Βενγκέρ και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη διακεκριμένη καριέρα του- οδήγησε την Χέρενφεν σε μια συντριβή με 9-1 απέναντι στην Άλκμααρ.

Ο Σβεν Μάινανς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Η Χέρενφεν ισοφάρισε με τον Λουκ Μπράουερς πριν από το 20λεπτο, ωστόσο ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ Τρόι Πάροτ πέτυχε τέσσερα γκολ πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο την ομάδα του Φαν Πέρσι. Οι Ιμπραχίμ Σαντίκ, Μεξ Μέρντινκ, Κρίστιαν Μπέλιτς και Ζίκο Μπούρμεστερ βρήκαν δίχτυα για να ολοκληρώσουν την ταπεινωτική συντριβή.

Η ήττα από την Άλκμααρ το Σάββατο (14/9) ισοφάρισε τη χειρότερη ήττα της Χέρενφεν όλων των εποχών, καθώς η ομάδα είχε χάσει 8-0 από την τελική πρωταθλήτρια της Eredivisie Αϊντχόφεν τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Φαν Πέρσι ελπίζει να δει την ολλανδική ομάδα να αποτινάσσει από πάνω της το ντροπιαστικό σκορ το συντομότερο δυνατό – με τον πρώην διεθνή Ολλανδό να ανυπομονεί ήδη για την επόμενη αναμέτρηση της Eredivisie με την Τβέντε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις