ΛΑΡΙΣΑ

Δράσεις ενημέρωσης του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ για τον παγκόσμιο μήνα αλτσχάιμερ

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στα άτομα που ζουν με Αλτσχάιμερ, τις οικογένειες και τους φροντιστές τους.

Στο πλαίσιο των δράσεών του, το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ θα παρευρίσκεται με ειδικό ενημερωτικό περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2024, 09:00-20:00. Κατά τη διάρκεια του περιπτέρου θα γίνεται ενημέρωση σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην άνοια, τις παροχές του Κέντρου Ημέρας και παράλληλα θα διενεργούνται σύντομα τεστ μνήμης σε άτομα τρίτης ηλικίας. Επίσης, την Παρασκευή 20/9/2024 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του ενημερωτικού περιπτέρου παράλληλη δράση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Λάρισας σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ακόμη, την Παρασκευή 20/9/2024 στην πλατεία Φιλιππούπολης στη Λάρισα 10:00-12:30 σε συνεργασία με την ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης θα πραγματοποιηθεί ενημερωτικό περίπτερο για την άνοια.

«Ας αξιοποιήσουμε αυτό το μήνα για να προωθήσουμε την ενημέρωση και να δείξουμε αλληλεγγύη στα άτομα που ζουν με Αλτσχάιμερ και τις οικογένειές τους. Κάθε βήμα, κάθε ενέργεια, κάθε στήριξη έχει σημασία!» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες