Life & Style

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου έκαναν πρεμιέρα με το Breakfast@star: «Μας λείψατε!»

Πρεμιέρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν έκαναν το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στην πρωινή ζώνη του Star.

Το αγαπημένο ζευγάρι επέστρεψε στα τηλεοπτικά του καθήκοντα και μας είπε την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, πιο ανανεωμένοι από ποτέ, είπαν μερικά λόγια στην έναρξη, απευθυνόμενοι στους τηλεθεατές, και στη συνέχεια υποδέχθηκαν τους συνεργάτες τους στο πλατό της εκπομπής.

«Καλημέρα, επιτέλους! Καλή εβδομάδα, καλή σεζόν, καλό χειμώνα να έχουμε» είπε η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Μας λείψατε! Ωραία περάσαμε! Εγώ θα πω τα δύο πράγματα που με στιγμάτισαν φέτος το καλοκαίρι. Το πρώτο είναι ότι πήγαν να με φάνε καρχαρίες. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι σήμερα εδώ. Και εσείς δηλαδή… Κολυμπάω και στο βάθος της θάλασσας εμφανίζεται ένας καρχαρίας 2,5 μέτρα και νομίζω ότι έτρεξα στο νερό. Και η άλλη στιγμή είναι όταν η Μελίτα τέλος καλοκαιριού, είπε σε μία φίλη της ότι έχει ζήσει μία wow ζωή. Εκεί συγκινηθήκαμε κι εγώ και η Ελένη».

«Είμαστε πολύ ορεξάτοι, θέλουμε να φτιάξουμε τα πρωινά σας, να έχετε ένα χαμόγελο να και να σας συντροφεύει μέχρι το βράδυ», πρόσθεσε η Ελένη.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις