ΛΑΡΙΣΑ

Λιακούλη για τον θάνατο του Γεωργάκη: «Χωρίς τον Στρατηγό μας, είμαστε φτωχότεροι…»

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Δημήτρη Γεωργάκη, απηύθυνε η Γραμματέας της ΚΟ ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, τονίζοντας τα εξής:

«Με μεγάλη θλίψη και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε το Δημήτρη Γεωργάκη, τον «Στρατηγό της πόλης μας», τον ένθερμο πατριώτη, τον αφοσιωμένο αυτοδιοικητικό, τον εξαίρετο Άνθρωπο και καλό Φίλο.

Είχα την τιμή να συνυπηρετήσουμε με τον Δημήτρη, ως εθελοντές, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ επί οκτώ έτη, γεγονός που μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωριστούμε καλά, να βρούμε κοινούς τόπους επικοινωνίας, αγώνα και προσφοράς.

Γνώρισα έναν δυναμικό Άνθρωπο, δοτικό, υπερβατικό και καλοπροαίρετο πάντα. Εύστροφος, ίσως αυστηρός αλλά δίκαιος, αποτελούσε πάντα το «πρόσωπο αναφοράς» για τα δύσκολα.

Για την πόλη της Λάρισας, ήταν πυλώνας δύναμης και δημιουργίας. Διέθεσε κάθε ικμάδα της δύναμής του στον καθημερινό του αγώνα ως αυτοδιοικητικός με μακροχρόνια θητεία, για τα μεγάλα και μικρά, που πάντα αγωνιζόταν να λύσει, να διευθετήσει, να εξομαλύνει.

Υψηλό φρόνημα, σκληρή πειθαρχία αλλά ταυτόχρονα γλυκιά ψυχή και τρυφερή καρδιά- ήταν τα στοιχεία της προσωπικότητας του αείμνηστου Δημήτρη Γεωργάκη.

Για την πόλη μας και τους Ανθρώπους μας, ήταν ακούραστος, ενεργός και χρήσιμος πολίτης μέχρι το τέλος.

Όταν αρρώστησε, είδε την περιπέτειά του σαν μία ευκαιρία «να νικήσει έναν ακόμη φόβο του και να γίνει καλύτερος» . Αυτό μου είπε την τελευταία φορά που μίλησα μαζί του. Τι ωραίο μήνυμα μου έδωσε, σκέφτομαι τώρα…

Σήμερα, σε κάθε γωνιά της πόλης η παρουσία του είναι έντονη.

Σε κάθε παρέα της πόλης, η παρουσία του είναι έντονη…

Γιατί, κατάφερε την υπέρβαση, κέρδισε την αγάπη των πολλών και μαζί τελικά, το μεγάλο στοίχημα της ζωής: έγινε ένας σπουδαίος Άνθρωπος, της προσφοράς στην κοινωνία και στους συνανθρώπους, που κατάφερε και νίκησε τους φόβους του.

Αυτή είναι η σφραγίδα του και η παρακαταθήκη του.

Ο Δημήτρης Γεωργάκης, οδεύει στους ουρανούς γεμάτος από την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας και την αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του στον τόπο.

Συγκινημένη η Λάρισα ξεπροβοδίζει το Στρατηγό της και από σήμερα γίνεται σίγουρα φτωχότερη…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες