ΛΑΡΙΣΑ

Ο Χρήστος Κέλλας «αποχαιρετά» τον Δημήτρη Γεωργάκη

«Αποχαιρετώ με θλίψη έναν καλό φίλο, έναν πραγματικό υπηρέτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αποχαιρετώ τον Δημήτρη Γεωργάκη, με πόνο ψυχής, αλλά και με ευγνωμοσύνη για όλα όσα ζήσαμε και κυρίως για όλα όσα προσέφερε στην πόλη μας».

Με αυτά τα λόγια αποχαιρετά ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστος Κέλλας, τον δημοτικό σύμβουλο Λαρισαίων, πρ. Αντιδήμαρχο και Συνταγματάρχη ε.α, Δημήτρη Γεωργάκη, που έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με ασθένεια, συνεχίζοντας:

«Σήμερα η Λάρισα χάνει ένα σπουδαίο τέκνο της, έναν πρωταγωνιστή της τοπικής πολιτικής σκηνής, που αφιέρωσε τη ζωή του, στην διεκδίκηση καλύτερης καθημερινότητας για τους συνανθρώπους του. Είχα την τύχη και την τιμή να συμπορευθώ με τον Δημήτρη στο Δήμο Λαρισαίων και μαζί να δώσουμε αγώνες για την πόλη μας. Πάντα δυναμικός, πάντα υπερήφανος, πάντα ανιδιοτελής, πάντα παρών, αποτέλεσε παράδειγμα προσφοράς και αφοσίωσης. Σήμερα ο ουρανός υποδέχεται ένα “κομάντο” και η πόλη μας, έναν “φύλακα” που θα την προσέχει από ψηλά.

Από βάθους καρδιάς, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους σου.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

Καλό ταξίδι Στρατηγέ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες