ΛΑΡΙΣΑ

Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγιάς για τις εσωκομματικές εκλογές: «Τα μέλη και οι φίλοι να προσέλθουν με κριτήριο τη συνέπεια και την προοπτική της παράταξης»

Ως μια κρίσιμη στιγμή χαρακτηρίζει τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής η Γραμματέας Δ.Ο. για τη Δημοτική Οργάνωση Αγιάς, κ. Χριστίνα Γιαννουλέα με ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων, τονίζει πως «καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας να προσέλθουν στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου με κριτήριο την συνέπεια και την προοπτική της παράταξης».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

Στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών της παράταξης , για την ανάδειξη Προέδρου, ως Δημοτική οργάνωση Αγιάς, πιστεύουμε πως βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη σημαντική στιγμή ,για το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην συμμέτοχή όλων των μελών και των φίλων που θα προσέλθουν στην κάλπη τόσο στις 6 όσο και στις 13 Οκτωβρίου.

Περισσότερο από ποτέ το ΠΑΣΟΚ δείχνει ισχυρά αντανακλαστικά ως πολιτική δύναμη , μέσα από την ιστορική του διαδρομή, και μέσα από την μεγάλη προσπάθεια την οποία έχουμε καταβάλλει όλοι μας, προκειμένου να κρατηθεί ψηλά ο πράσινος ήλιος της ανανέωσης , ανασυγκρότησης , και τελικά της ανοδικής πορείας του κόμματος μέχρι στιγμής.

Είμαστε υποχρεωμένοι , τόσο η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και όλα τα στελέχη του κόμματος που υπηρετούν και στελεχώνουν τα όργανα, όσο και τα απλά μέλη και φίλοι, να διαφυλάξουμε την ενότητα της επόμενης μέρας της εσωκομματικής διαδικασίας , ως κόρη οφθαλμού , αναδεικνύοντας τα βήματα και τη σκληρή εργασία που καταθέσαμε τα προηγούμενα χρόνια .

Η μελλοντική πορεία του κινήματος ως η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας που μπορεί να εκφράσει τα προβλήματα των πολιτών αυτής της χώρας, η υποστήριξη της σχέσης εμπιστοσύνης των πολιτών της χώρας με το ΠΑΣΟΚ και η μακρά διαδρομή των πολιτικών μεταρρυθμίσεων που θα φέρουν τον Έλληνα πολίτη σε ανθρώπινες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες διαβίωσης ,είναι τα πολύ μεγάλα κίνητρα και η δύναμη της προοπτικής , που μας δίνεται ως ευκαιρία .

Τιμώντας την συμμετοχή όλων των υποψηφίων, με εξωστρέφεια και προσήλωση στο στόχο της πραγματοποίησης της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας , προχωρούμε και καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας να προσέλθουν στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου με κριτήριο την συνέπεια και την προοπτική της παράταξης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες