ΛΑΡΙΣΑ

«Take the Lead»: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης γυναικών επιχειρηματιών από το Επιμελητήριο Λάρισας

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται η υλοποίηση του δωρεάν εκπαιδευτικού προγράμματος ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης γυναικών επιχειρηματιών “Take the Lead” από τη Mexoxo

Αν επιθυμείτε να ζήσετε την την απόλυτη επιχειρηματική εμπειρία σας προτρέπουμε να κάνετε την εγγραφή σου στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Mexoxo Take The Lead, για να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας και να απογειώσετε την επιχείρησή σας, παρακολουθώντας ένα από τα κορυφαία προγράμματα, ηγεσίας και επιχειρηματικότητας, από το Ivy League Πανεπιστήμιο, eCornell.

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Take The Lead”:

• Θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας γύρω από την ηγεσία και την επιχειρηματικότητα.

• Με μία ετήσια συνδρομή στο MasterClass θα μάθετε μέσα από μοναδικά μαθήματα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας από κορυφαίους επαγγελματίες παγκοσμίως.

• Θα έχετε την ευκαιρία να είστε εσείς η μία από τις τρεις συμμετέχουσες που θα κερδίσει ένα ονειρεμένο ταξίδι στο Παρίσι, όπου θα παρακολουθήσει το Women’s Forum 2025, το κορυφαίο παγκόσμιο συνέδριο γυναικών ηγετών. Εκεί, θα γνωρίσει εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της ηγεσίας και των επιχειρήσεων, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

• Θα έχετε την δυνατότητα να είστε μία από τις 30 συμμετέχουσες που θα παρακολουθήσει αποκλειστικές συνεδρίες coaching, που θα τη βοηθήσουν να κινηθεί στον επιχειρηματικό κόσμο με αυτοπεποίθηση, βελτιώνοντας τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να πετύχει.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και κάντε την εγγραφή σας σήμερα: https://www.mexoxo.com/ecornell.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες