ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Εδώ είναι η περιοχή, όπου ο 40χρονος χτύπησε με ψαροντούφεκο τον 69χρονο πατέρα του (φωτό)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την πρωτοφανή επίθεση ενός 40χρονου στον 69χρονο πατέρα του με ψαροντούφεκο. Το TheNewspaper.gr, βρέθηκε στη γειτονιά που συνέβη το αποτρόπαιο περιστατικό με περίοικους να είναι συγκλονισμένοι.

Το χρονικό

Λίγο μετά τις 08.00 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας, ένας 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο του και χτύπησε με την τρίαινα δύο φορές τον 69χρονο πατέρα του στο κεφάλι και στο στήθος.

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τον τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου. Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας αυτή την ώρα έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

H Aστυνομία αναζητά τον 40χρονο γιο του τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση στον πατέρα του.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια της ΜΕΘ, κας. Καραθάνου, ο 69χρονος φέρει διαμπερές τραύμα στο κρανίο του, ενώ χτυπήθηκ και στο στήθος. Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και αφότου οι πυροσβέστες έκοψαν τα κομμάτια της μεταλλικής βέργας που προεξείχαν, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thenewspaper.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες