ΛΑΡΙΣΑ

44 χιλιοστά βροχής στα Φάρσαλα – Διπλάσια βροχή στην Καλαμπάκα

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώνονται από χθες και συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη 18/09 σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας, με αρκετούς μετεωρολογικούς σταθμούς του δίκτυου σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr να καταγράφουν σημαντικά ύψη βροχής, με το μεγαλύτερο ύψος έως τις 08:30 της Τετάρτης να καταγράφεται στην Καλαμπάκα με 89 mm.

Σύμφωνα με μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στα  Φάρσαλα από χθες έως σήμερα το ύψος της βροχής έφτασε τα 44 χιλιοστά, στο Ναρθάκι 34 χιλ., Νεράιδα 41.6 χιλ, Βαμβακού 32 χιλιοστά, στην Ερέτρια 18.4 χιλ. και στην Σκοπιά31.4 χιλιοστά.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr τα οκτώ οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 18/09, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας. Η πανοραμική εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην Καλαμπάκα, η οποία ανήκει στο meteolive.gr και έχει ενταχθεί στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Περισσότερες όμορφες φθινοπωρινές εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου μας.

Πίνακας. Tα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής έως το πρωί της Τετάρτης 18/09/2023, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με την εικόνα της μετεωρολογικής κάμερας από την Καλαμπάκα, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Πηγή: ifarsala.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες