Life & Style

Αποκλειστικό! Δανάη Παππά: Σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη μετά τον χωρισμό από τον Λάμπρο Λάζαρη

Σαν «βόμβα» έσκασε το φετινό καλοκαίρι η είδηση ότι η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια σχέσης.

Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού», η οποία φέτος θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας» και ο επιχειρηματίας έχουν χωρίσει από τα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastiletto.gr η Δανάη Παππά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό και είναι ξανά ερωτευμένη! Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο επίσης ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ζευγάρι στον «Σασμό» ζευγάρι και στη ζωή

Η Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύονταν το ζευγάρι στη σειρά «Σασμός» και έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, που είχε happy end. Οι δυο ηθοποιοί ήρθαν πολύ κοντά τον τελευταίο χρόνο και φέτος το καλοκαίρι έκαναν πολύ στενή παρέα.

Ανέβαζαν ιστορίες στο Instagram από τα ίδια μέρη και, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασαν κάποιο διάστημα μαζί στην Κρήτη το καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

H χημεία τους στη σειρά είχε ενθουσιάσει τους θεατές και πολλοί τους έβλεπαν ως το επόμενο «ζευγάρι της χρονιάς». Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους τώρα που βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους καθώς και οι δύο είναι φρεσκοχωρισμένοι.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης χώρισε λίγο πριν τον γάμο

Ο γνωστός ηθοποιός όπως έγινε γνωστό χώρισε ύστερα από 3 χρόνια σχέσης με την makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου.

To πρώην πλέον ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ενώ στο παρελθόν υπήρξαν φήμες περί μυστικού γάμου, οι οποίες ωστόσο δεν ίσχυαν.

Την αποκάλυψη του χωρισμού-βόμβα έκανε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφτασε η ώρα να σας κάνω την αποκάλυψη με ονοματεπώνυμο. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η αγαπημένη του makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι μαζί! Να πούμε ότι και οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα από τις ‘Άγριες Μέλισσες’ όπου η Άσπα ήταν υπεύθυνη για το υπέροχο μακιγιάζ των ηθοποιών και έγιναν ζευγάρι. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα το κοντινό περιβάλλον μιλούσε και για γάμο αφο;y είχαν αποφασίσει να συζήσουν. Όμως αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός αν και το ζευγάρι συνεχίζει να συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο», έγραψε η δημοσιογράφος.

«Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δε μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν φοράω γυαλιά για να μην με αναγνωρίζουν… Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν» δήλωνε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τη σχέση του με την Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Σε άλλη συνέντευξη μιλούσε και για την επιθυμία του κάποια στιγμή να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. «Φυσικά και είναι στα σχέδιά μου να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Χωρίς βιασύνη, χωρίς να έχει ιδιαίτερο τρέξιμο. Αυτά τα πράγματα είναι όμορφα και θα έρθουν όταν πρέπει να έρθουν και θα έρθουν με αγάπη, όχι με στρες» έλεγε ο ηθοποιός.

Ο χωρισμός της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη και οι οικονομικές διαφορές

Από τα τέλη Μαΐου η ηθοποιός χώρισε με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη μετά από έξι χρόνια σχέσης. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει και κάποιες οικονομικές διαφορές.

Όπως ανέφερε η Άρια Καλύβα στο «Πρωινό», η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.

Το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τη Δανάη Παππά, η οποία, ωστόσο, δε θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Η παρουσιάστρια, όμως, ανέφερε ότι επικοινώνησε και με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στην ηθοποιό, το οποίο της μετέφερε ότι η Δανάη Παππά κρατά μόνο τα καλά από τη σχέση της με τον επιχειρηματία και δεν σκοπεύει ποτέ να πει το παραμικρό που θα τον προσβάλλει.

Το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου η Άρια Καλύβα αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αποκάλυψε πως αν δεν λυθεί συναινετικά το οικονομικό θέμα του πρώην ζευγαριού το επόμενο βήμα θα είναι το δικαστήριο.

«Είναι σύνηθες ένα ζευγάρι να χωρίζει αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν τους ίδιους, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά εντάξει ήταν πολύ δεμένο το ζευγάρι, ωστόσο αυτή η εμπιστοσύνη αναιρείται, χώρισαν οι δρόμοι τους, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που αν δεν διευθετηθούν προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε ποινικό δικαστήριο.

Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν δεν διευθετηθούν τα οικονομικά. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη. Το ακίνητο έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κα. Παππά. Από τη δική μας μεριά τηρούνται τα πάντα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει» τόνισε ο δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στην οικογένεια της Δανάης Παππά, είναι τριώροφο (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος) με το 1/3 να ανήκει στον επιχειρηματία.

 

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις