ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπογκντάνοβιτς: «Θα ασκήσουμε πίεση στον Πέσιτς, για να μείνει»

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης με την Εθνική Σερβίας στο μπάσκετ, επιθυμεί όσο τίποτε άλλο την παραμονή του έμπειρου κόουτς στην ομάδα.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς παραδέχτηκε πως με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς οι “όρλοβι” έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή και θα προσπαθήσει να τον πείσει, να μην αποχωρήσει από τον πάγκο της Σερβίας.

«Εμείς (σ.σ οι παίκτες της Σερβίας) στην ομάδα μας το έχουμε ήδη σχολιάσει και όλοι αντιδράσαμε το ίδιο. Είπαμε, δεν τον πιστεύω. Νομίζω ότι θα μείνει. Γνωρίζοντας πόσο κοντά έχουμε έρθει, πόσο χρόνο έχουμε επενδύσει στη δημιουργία μιας εργασιακής ατμόσφαιρας, μαζί του φτιάξαμε νοοτροπία νικητή που είναι δύσκολο να χτιστεί και εύκολο να χαθεί», τόνισε ο άσος των Χοκς και πρόσθεσε:

«Θα του ασκήσουμε πίεση για να μείνει. Είναι επίμονος, δεν εγκαταλείπει τους τρόπους και τις διδασκαλίες του, ίσως διαμαρτυρόμαστε εκεί, αλλά αφού μιλήσουμε καταλαβαίνουμε ότι είχε δίκιο. Έχει αποδειχθεί ότι έχει αυτή την εμπειρία, όπως λέει, δεν είναι σημαντικό να την έχεις, αλλά να ξέρεις πώς να τη χρησιμοποιείς», πρόσθεσε.//ΔΜ

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις