Life & Style

Ελεονώρα Μελέτη: «Από την τηλεόραση δεν έφυγα για να βγάζω περισσότερα χρήματα, οι απολαβές μου εκεί ήταν καλύτερες»

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και απάντησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή της που ολοκληρώθηκε πριν τη λήξη της σεζόν, τις απολαβές και την πολιτική.

Αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Αν με ρωτούσες πέρσι τέτοια εποχή, ούτε που θα φανταζόμουν όλο αυτό που συμβαίνει τώρα. Κόσμια αντέδρασα με το κόψιμο της εκπομπής. Όταν έγινε αυτό, δεν είχα το δεδομένο της Ευρωβουλής. Είχα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το κανάλι, ήξερα ότι θα συνεχίσω στο MEGA, είχαμε εξασφαλίσει τα «Μεσάνυχτα» και μια καθημερινή εκπομπή. Παρασκευή κοπήκαμε, Τρίτη ήρθε η προσέγγιση για την Ευρωβουλή».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Με ένα απλό κλικ μπορεί να δει κανείς τις απολαβές που είχα τα τελευταία 3 χρόνια και τις απολαβές που έχω τώρα. Θα φανεί ότι για ακόμη μία φορά είπα αλήθεια, ότι εγώ δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα, καλύτερες απολαβές είχα εκεί».

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε: «Είναι βαθιά στερεοτυπικό ότι δεν μπορείς να επιστρέψεις στην τηλεόραση ως δημοσιογράφος, όταν ασχοληθείς με την πολιτική. Δεν το ασπάζομαι καθόλου αυτό. Έχουμε δει ανθρώπους που το έχουν κάνει, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης».

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις