ΑΕΛ

Εποχή Αλέκου Βοσνιάδη στην ΑΕΛ – Το… παράδοξο σύντομο παρελθόν του έμπειρου προπονητή στη Λάρισα

Ο άνθρωπος των ανόδων, Αλέκος Βοσνιάδης θα αντικαταστήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο της ΑΕΛ, με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι θέμα χρόνου.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, η ΑΕΛ, ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία αποφάσισε να αλλάξει προπονητή, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αποτελεί παρελθόν.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, πρώην τεχνικός της Athens Kallithea, την οποία οδήγησε επίσης στην μεγάλη κατηγορία, είναι 63 ετών και μέσα σε βάθος δεκαετίας έχει βγει τέσσερις φορές πρωταθλητής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και συνολικά έχει πανηγυρίσει πέντε ανόδους!

Στην Λάρισα έχει εργαστεί ξανά για ενάμιση μήνα, ενώ κάθισε στον πάγκο των βυσσινί για μόλις ένα επίσημο παιχνίδι! Ήταν την αγωνιστική σεζόν 2014 – 2015, όταν η ΑΕΛ αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική ενώ τα ηνία της ομάδας είχε ο τρικαλινός επιχειρηματίας Βαγγέλης Πλεξίδας. Τότε ο κ. Βοσνιάδης είχε απολυθεί μετά την ήττα για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Άμεσος συνεργάτης του κ. Βοσνιάδη θα είναι ο Αλέξανδρος Βεργώνης, ενώ η πρώτη προπόνηση με τον νέο τεχνικό αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες