ΛΑΡΙΣΑ

Καιρός: Ολονύχτια βροχόπτωση στη Λάρισα – Πότε θα σταματήσουν τα φαινόμενα

Από νωρίς το βράδυ της Τρίτης άρχισε να βρέχει στη Λάρισα με τη βροχή να… ξημερώνει και την Τετάρτη. Σύμφωνα με τον Λαρισαίο προγνώστη Φάνη Χατζηγρίβα, τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν μέχρι απόψε το βράδυ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και χιόνι στον Όλυμπο!

Γράφει συγκεκριμένα: Στο Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική και κεντρική Στερεά, Θεσσαλία, Σποράδες, Βόρεια Εύβοια, παράκτια βορειοδυτικής Πελοποννήσου, Δυτική και κεντρική Μακεδονία και Χαλκιδική από την αρχή της ημέρας, και αργότερα τοπικά σε τμήματα της υπόλοιπης Στερεάς,  βόρειας κυρίως Αττικής και βόρειας-βόρειο ανατολικής Πελοποννήσου αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, μπόρες ή καταιγίδες, οι οποίες στην αρχή της ημέρας στο βόρειο κυρίως Ιόνιο, και σταδιακά τμήματα παράκτιων περιοχών της Πιερίας, Ανατολικής Θεσσαλίας, παράκτια Λαρίσης, και ανατολική Μαγνησία θα είναι ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος και τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα όμβρων σε Κρήτη (κυρίως ορεινά) ,τοπικά σε βόρειο ανατολικό Αιγαίο, και ορεινών τμημάτων της Ανατολικής Μακεδονίας.

Μέχρι το απόγευμα  στο νότιο Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά τα φαινόμενα θα σταματήσουν με ανοίγματα, και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν εξασθενημένα σε Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες και πολύ τοπικά ανατολική Στερεά, Αττική και βόρειο ανατολική Πελοποννήσου. Πιθανότητα να ασπρίσει η κορυφή του Ολύμπου.

Άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο, νότιο ανατολικοί και στο νότιο ανατολικοί με ένταση τοπικά στα ανοιχτά. Στο βόρειο, ανατολικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο βόρειοι, βορειοανατολικοί με ένταση στα ανατολικά, και στο νοτιοανατολικοί και το Θερμαϊκό, βορειοδυτικοί τοπικά με ένταση στα νότιο ανατολικά.

Η θερμοκρασία σε πρόσκαιρη αισθητή πτώση κυρίως στην δυτική, κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία και χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή στα υπόλοιπα”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες