ΛΑΡΙΣΑ

Προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Το βιβλιοπωλείο «Πολύχρωμο» προσέφερε σχολικά είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα είδη παρέδωσαν οι ιδιοκτήτριες του βιβλιοπωλείου κυρίες Δήμητρα και Μαριλένα Σίσκου τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη προσφορά έχει ως στόχο να δοθούν σχολικά είδη στα μικρά παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα σχολικά είδη παρελήφθησαν από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κο Δαλαμπύρα Παναγιώτη, ο οποίος ευχαρίστησε τις ιδιοκτήτριες του βιβλιοπωλείου για την προσφορά τονίζοντας παράλληλα ότι με τον τρόπο αυτό ενισχύουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και από τον υπεύθυνο της Δομής κο Γαντζούδη Θεόδωρο.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, αποτελεί μια δομή χρηματοδοτούμενη απευθείας από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027», ενώ παρέχει επισιτιστική και υλική βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλέφωνο 2410255876 ή να επισκέπτονται τα γραφεία της Δομής, στη διεύθυνση Μανωλάκη 9 – 11 (εντός στοάς).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες