ΛΑΡΙΣΑ

Έναρξη νέου προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων με τίτλο «Φωτογραφία» στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ελασσόνας

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2024 την υλοποίηση ενός (1) ταχύρρυθμου σεμιναρίου των τριάντα (30) ωρών με τίτλο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ», στο πλαίσιο συνέχισης των Δράσεων του Δήμου Ελασσόνας για την κατάρτιση των πολιτών σε διάφορους τομείς που τους ενδιαφέρουν.

Το προγράμματα κατάρτισης θα προσφερθεί από το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ελασσόνας, Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας – Ανατολικό Κτήριο (πρώην ΔΕΥΑΕΛ) κάθε Πέμπτη και ώρα 18:00-21:00 δωρεάν και δια ζώσης σε όλους τους ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και σε μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, με την επισήμανση ότι το πρόγραμμα προσφέρεται εθελοντικά από τον εκπαιδευτικό-καλλιτέχνη φωτογράφο κ. Ανδρέα Γκανάτσιο.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής δήλωσης/αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερομένου και μετά από επιτυχή παρακολούθηση θα εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Εργαστηρίου Κατάρτισης/μη τυπικής-άτυπης εκπαίδευσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από το Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 έως Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Δ/νση: Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου 1 (πρώην ΔΕΥΑ), Ελασσόνα Τ.Κ. 40 200, Τηλ.: 2493493615 – Email: diaviou@dimoselassonas.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση από την ιστοσελίδα του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας:

ΜΟΤΟ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες