ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Γιατρός αποκαλύπτει τα δύο «χειρότερα» προϊόντα που θα άφηνε ποτέ να φάνε τα παιδιά της

Μια γιατρός διατροφολόγος και μητέρα δύο παιδιών, η Dr Amati αποκάλυψε τα προϊόντα που δεν θα έβαζε ποτέ στο καρότσι με τα ψώνια της.

Και τα δύο αυτά προϊόντα είναι απαγορευτικά για τα παιδιά της και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Τα προϊόντα που αποκάλυψε η γιατρός

Η μητέρα – η οποία είναι ιατρική επιστήμονας και επικεφαλής διατροφολόγος της εφαρμογής υγείας ZOE – είναι παντρεμένη με το μοντέλο των 90s Paul Sculfor και το ζευγάρι μοιράζεται δύο κόρες, ηλικίας έξι και τεσσάρων ετών.

Η ίδια ιδιαίτερα δημοφιλής διατροφολόγος, εξήγησε ότι το νοικοκυριό τους απολαμβάνει μια πλούσια με μεγάλη ποικιλία διατροφή και γενικά, δεν βλέπει το λόγο να «αποκλείσει εντελώς [ορισμένα] τρόφιμα για πάντα»… εκτός από δύο συγκεκριμένα.

Η Dr Amati είναι αρκετά γνωστή στην Μεγάλη Βρετανία. Στην φωτογραφία διακρίνεται η ίδια με τον σύζυγό της και τον βασιλιά Κάρολο στο παλάτι

Μιλώντας στην Daily Express, η Dr Amati είπε: «Δεν βλέπω κανένα όφελος στο να πίνεις μια κόλα σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου», είπε.

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ κάθετη. Δεν βλέπω κανέναν λόγο για να τα δοκιμάσω. Τα ανθρακούχα ποτά είναι τα χειρότερα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που υπάρχουν. Γεμάτα τεχνητά πρόσθετα, γεμάτα ζάχαρη. Είναι τρελό το πόσο κακά είναι» ανέφερε.

Και τα παιδικά γιαούρτια

Εκτός από την επανάληψη των μακροχρόνιων προειδοποιήσεων των οδοντιάτρων και των γιατρών σχετικά με τα αναψυκτικά, η Dr Amati συνέχισε να εξηγεί ότι υπάρχει ένα ακόμη προϊόν που απαγορεύεται στο σπίτι της, το οποίο πολλοί γονείς τείνουν να υποθέτουν ότι είναι υγιεινό.

«Τα παιδικά γιαούρτια έχουν κάποια από τα υψηλότερα ποσοστά περιεκτικότητας σε ζάχαρη στη βιομηχανία τροφίμων», είπε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις